Vacatures Siesta-bestuur

Het Siesta-bestuur is op zoek naar versterking. Wegens vertrek van twee bestuursleden zijn er twee vacatures. In ons team is plaats voor een bestuurslid met kennis van gebouwd erfgoed (industriële monumenten, architectuur, bouwstijlen, monumentenwaarden e.d.) en een bestuurslid met een communicatieachtergrond en goede schrijfvaardigheid.
Het Siesta-bestuur vergadert 6x per jaar (‘s avonds van 20:00 tot 22:00 uur). De taken zijn verdeeld over de bestuursleden. Zo heeft ieder bestuurslid een bestuurlijke taak, zoals voorzitterschap, financiën, PR, netwerk-onderhoud en contacten met o.a. de gemeente. Daarnaast hebben alle bestuursleden diverse gebouwen in ‘portefeuille’.
De tijdsbesteding is ca. 1 tot 2 uur per week, met pieken rondom evenementen, zoals de Open Monumentendagen.
Ervaren én onervaren mensen zijn welkom. Jonge mensen kunnen hun kennis uit de ‘schoolbanken’ bij wijze van stage bij Siesta in praktijk brengen en een netwerk opbouwen in de erfgoedsector. Voor ervaren mensen is het waardevol om hun kunde en routine maatschappelijk in te zetten voor onze mooie stad.

Heeft u belangstelling voor het gebouwde cultureel erfgoed in Amersfoort en wilt u zich hier voor inzetten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een oriënterend gesprek via info@siesta-amersfoort.nl