SIESTA in Historisch Café: Herrijzend Amersfoort

CoverWederopbouwpandenSIESTA werd 12,5 jaar geleden opgericht. Ter gelegenheid van dit jubileum lanceert SIESTA tijdens het Historisch Café op 14 april het fietsboekje “Herrijzend Amersfoort”. Aan de hand van een fietstocht laat SIESTA u deze keer kennis maken met een 15 tal mooie Amersfoortse panden uit de wederopbouw periode. Jertske Pasman, bestuurslid van SIESTA en mede auteur van het fietsboekje, zal tijdens dit Historisch Café een uitgebreide inleiding geven, verluchtigd met veel beeldmateriaal.

Het eerste exemplaar van het fietsboekje “Herrijzend Amersfoort” zal tijdens dit Historisch Café, door de voorzitter van SIESTA, Agnes van Alphen, worden aangeboden aan onze weldoener Martin Boswinkel. Om de uitgave van dit fietsboekje financieel mogelijk te maken, doneerde Martin het cadeau bij zijn afscheid als directeur van Stadsherstel Midden Nederland in 2015, namelijk geheel aan SIESTA.

Het boekje is vanaf vrijdag 15 april verkrijgbaar bij de Algemene Boekhandel, Leusderweg, Boekhandel Veenendaal, Langestraat, en het VVV in de Breestraat, voor € 4,-.
Voor bezoekers van dit Historisch Café geldt een introductie prijs van € 3,-.

Donderdag 14 april, 17.00u SIESTA in Historisch Café.
Locatie: KAdE-café, Eemplein

CoverWederopbouwpanden