Welkom! Nieuw bestuurslid: Fred Oosterhuis

Mijn naam is Fred Oosterhuis, in 1954 in Groningen geboren. Ik heb algemene bouwkunde aan de HTS gestudeerd. Na deze studie heb ik zo’n 30 jaar ervaring op bouwplaatsen als toezichthouder en daarna als directievoerder opgedaan. In 2012 heb ik mijn passie voor fotografie én ervaring met de bouw gecombineerd in een eigen bedrijf voor bouwkundige fotografie.

Ik ben al jaren gefascineerd door  leegstaande fabriekspanden. Het mooie licht, de sfeer van vergane glorie spraken mij erg aan. Dat is de reden dat ik urbex (URBan Exploration), het fotograferen van bv leegstaande fabriekspanden, nog steeds erg gaaf vindt om te doen. Deze fascinatie sluit vrijwel naadloos aan bij SIESTA. Ik heb al enkele jaren als vrijwilliger voor SIESTA gefotografeerd, sinds het najaar van 2020 ben ik ook bestuurslid.