Vertrek Jasper van Leeuwen als bestuurslid

Op 27 november 2019 heeft SIESTA afscheid genomen van Jasper van Leeuwen als bestuurslid. Door drukke werkzaamheden en zijn verhuizing was het voor hem helaas niet meer mogelijk om zijn bestuurslidmaatschap te continueren. Hij is twee jaar bestuurslid geweest.

Jasper heeft zich o.a. bezig gehouden met de ‘signaallijst’. De signaallijst is de met de gemeente Amersfoort afgestemde lijst waarop panden staan met industriële waarde. Jasper heeft deze zichtbaar gemaakt op een digitale Industriële Erfgoedkaart samen met foto’s en beschrijvingen, zodat iedereen deze kan bekijken. Een enorme opgave, waarvoor wij hem zeer erkentelijk zijn. Nog dit jaar zal deze Erfgoedkaart op onze website geplaatst worden. Ook tijdens Open Monumentendagen was Jasper een graag aanwezig om geïnteresseerden via een wandeling of fietstocht te laten genieten van ons industrieel erfgoed in de stad Amersfoort.
Jasper verraste ons tijdens de afscheidsborrel op een origineel cadeau. Ieder lid kreeg van hem een mooie penning, welke ons bestuur kan dragen op verschillende momenten.

Jasper, heel hartelijk dank hiervoor en natuurlijk ook voor jouw inzet binnen SIESTA!